Keptos šparaginės pupelės su sezamų sėklomis

Keptos šparaginės pupelės su sezamų sėklomis
Ingredientai:
  • Rapsų aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Sezamų aliejus, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Šparaginės pupelės, 500 gramų
  • Sojų padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Pakepintos sezamo sėklos, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Ant vidutinio stiprumo ugnies įkaitinkite keptuvę, supilkite aliejų, sudėkite šparagines pupeles (geriausia - šviežias, tačiau galima naudoti ir šaldytas), kepkite pamaišydami apie 10 minučių.

  2. Nuimkite keptuvę nuo ugnies, užpilkite sojų padažo, išmaišykite ir palikite pastovėti 5 minutėms

  3. Prieš patiekdami pabarstykite sezamų sėklomis (jei mėgstate - galima ir anakardžių riešutais).

  4. Labai paprastas, tačiau išties skanus japonų virtuvės patiekalas!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Ieva
» Rašyti komentarą