Keptos paprikos

Keptos paprikos
Ingredientai:
  • Skirtingų spalvų paprikos, 3 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Balzaminis actas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Kepimo formą ištepkite aliejumi, sudėkite paprikas, jas taip pat šiek tiek apšlakstykite aliejumi ir įkiškite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę.

  2. Kai odelė šiek tiek apdegs, ištraukite, sudėkite į maišelį ir palikite 1 valandai. Tada nulupkite odelę, pašalinkite sėklas, o paprikas supjaustykite juostelėmis.

  3. Paruoškite padažą: prspauskite česnaką, sumaišykite su aliejumi, druska ir actu.

  4. Užpilkite paprikas paruoštu padažu ir padėkite į šaldytuvą šiek tiek pastovėti.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą