- Skirtingų spalvų paprikos, 3 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Česnakas, 1 skiltelė
- Balzaminis actas, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Kepimo formą ištepkite aliejumi, sudėkite paprikas, jas taip pat šiek tiek apšlakstykite aliejumi ir įkiškite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę.
Kai odelė šiek tiek apdegs, ištraukite, sudėkite į maišelį ir palikite 1 valandai. Tada nulupkite odelę, pašalinkite sėklas, o paprikas supjaustykite juostelėmis.
Paruoškite padažą: prspauskite česnaką, sumaišykite su aliejumi, druska ir actu.
Užpilkite paprikas paruoštu padažu ir padėkite į šaldytuvą šiek tiek pastovėti.