- Raudonos bulvės, 8 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Skystas medus, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūno milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Garstyčių milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Nuskuskite ir supjaustykite bulves į keturias dalis.
Bulves dėkite į kepimo popieriumi įtiestą skardą, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir medumi, apibarstykite džiovintais svogūnais, garstyčių milteliais, druska bei pipirais.
Kepkite bulves orkaitėje, įkaitintoje iki 180 ºC apie 40 minučių. Galite patiekti kaip pagrindinį patiekalą arba kaip garnyrą. Skanaus!