- Persijoti miltai, 0.5 stiklinės
- Kukurūzų krakmolas, 0.5 stiklinės
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Ledinis vanduo, 1 stiklinė
- Plaktas kiaušinis, 1 vienetas
- Druska
- Žiedinis kopūstas, 1 vienetas
- Aliejus kepimui
- Aštrus padažas (česnakinis čili ar kitoks), 0.33 stiklinės
- Sojų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Rudasis cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Sezamų aliejus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Tarkuotas imbieras, 1 arbatinis šaukštelis
- Sezamų sėklos, 2 valgomieji šaukštai
- Laiškiniai svogūnai (susmulkinti), 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, krakmolą, kepimo miltelius, supilkite šaltą vandenį, plaktą kiaušinį, įberkite 1 šaukštelį druskos, išsukite iki vienalytės masės (tešla turėtų būti skysta).
Keptuvėje ant vidutinio stiprumo ugnies įkaitinkite aliejų, pavoliokite žiedynais išskirstytą kopūstą tešloje ir porcijomis dėkite į aliejų, kepkite, kol apskrus (maždaug po 4 minutes iš abiejų pusių), išimkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.
Dubenyje išplakite padažus, cukrų, sezamų aliejų ir imbierą, apšlakstykite gautu mišiniu keptus žiedynus, pabarstykite sezamų sėklomis ir smulkintais laiškiniais svogūnais, patiekite.
Nesudėtingas ir labai įdomus patiekalas Azijos virtuvės mėgėjams.