Kepti salierai su žirneliais

Kepti salierai su žirneliais
Ingredientai:
  • Miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Džiūvėsėliai, 10 gramų
  • Kiaušinis, 1 vienetas
  • Aliejus
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Salieras, 1 vienetas
  • Žalieji žirneliai, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sulupkite salierą ir supjaustykite griežinėliais, apvirkite pasūdytame vandenyje.

  2. Išgriebkite kiaurasamčiu ir nuvarvinkite, pavoliokite miltuose ir kiaušinio plakinyje bei džiūvėsėliuose, kepkite keptuvėje.

  3. Prie šių kepsnelių tinka troškinti žirneliai: riebaluose pakepinkite pjaustytą svogūną ir žirnelius, po to juos 10 minučių patroškinkite puode. Prieš pabaigą galima įdėti šaukštą grietinės.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą