- Miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Džiūvėsėliai, 10 gramų
- Kiaušinis, 1 vienetas
- Aliejus
- Svogūnas, 1 vienetas
- Salieras, 1 vienetas
- Žalieji žirneliai, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Sulupkite salierą ir supjaustykite griežinėliais, apvirkite pasūdytame vandenyje.
Išgriebkite kiaurasamčiu ir nuvarvinkite, pavoliokite miltuose ir kiaušinio plakinyje bei džiūvėsėliuose, kepkite keptuvėje.
Prie šių kepsnelių tinka troškinti žirneliai: riebaluose pakepinkite pjaustytą svogūną ir žirnelius, po to juos 10 minučių patroškinkite puode. Prieš pabaigą galima įdėti šaukštą grietinės.