- Briuselio kopūstai, 500 gramų
- Apelsino žievelė (nutarkuota), 2 valgomieji šaukštai
- Apelsinų sultys, 0.5 stiklinės
- Imbieras (tarkuotas), 1 valgomasis šaukštas
- Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Alyvuogių aliejų išmaišykite su sojos padažu, pilkite apelsinų sultis, dėkite nutarkuotą apelsino žievelę ir tarkuotą imbierą. Gerai išplakite. Gautą padažą supilkite ant nuvalytų, po vieną išskaidytų briuselio kopūstų, išmaišykite.
Briuselio kopūstus suberkite į kepimo skardelę. Kepkite iki 200C įkaitintoje orkaitėje, apie 30 min.
Puikus garnyras ar užkandis!