Keptas viščiukas

Keptas viščiukas
Ingredientai:
  • Višta, 1 vienetas
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Pipirai
  • Rupi druska, 1.5 kilogramo
  • Čiobreliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Laurų lapai
Gaminimo instrukcija:
  1. Viščiuką švariai nuplaukite ir nusausinkite servetėle, į vidų sudėkite česnaką ir prieskonius.

  2. Ant kepimo formos dugno pripilkite ketvirtadalį druskos, dėkite mėsą. Supilkite ant viršaus tai, kas liko. Viščiukas turi būti uždengtas maždaug 1 cm druskos sluoksniu.

  3. Uždenkite folija arba uždėkite dangtį ir kepkite 150 laipsnių temperatūros orkaitėje 2 valandas.

  4. Sukietėjusią druskos plutą nuimkite peiliu taip, kad nepažeistumėte viščiuko odos.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Elvyra
» Rašyti komentarą