Keptas karpis

Keptas karpis
Ingredientai:
  • Karpis, 700 gramų
  • Miltai pavoliojimui
  • Citrinos sultys
  • Druska
  • Malti baltieji pipirai
  • Augalinis aliejus
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Malti džiūvėsėliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Karpį išvalykite, nuplaukite, supjaustykite gabalėliais ir apsausinkite.

  2. Pabarstykite druska ir pipirais, pašlakstykite sultimis ir palikite marinuotis apie 20 minučių.

  3. Išplakite kiaušinius su smulkiai tarkuotu sūriu ir trupučiu druskos.

  4. Apvoliokite žuvį miltuose, plakinyje ir džiūvėsėliuose, kepkite, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

  5. Patiekite su bulvėmis, makaronais arba daržovių salotomis.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Karolina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Lol
2015-12-24 16:32
Lol
Vilma
2013-11-17 18:09
Tarp ingredientų nėra nurodyta sūrio