- Karpis, 700 gramų
- Miltai pavoliojimui
- Citrinos sultys
- Druska
- Malti baltieji pipirai
- Augalinis aliejus
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Malti džiūvėsėliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Karpį išvalykite, nuplaukite, supjaustykite gabalėliais ir apsausinkite.
Pabarstykite druska ir pipirais, pašlakstykite sultimis ir palikite marinuotis apie 20 minučių.
Išplakite kiaušinius su smulkiai tarkuotu sūriu ir trupučiu druskos.
Apvoliokite žuvį miltuose, plakinyje ir džiūvėsėliuose, kepkite, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
Patiekite su bulvėmis, makaronais arba daržovių salotomis.
2015-12-24 16:32