Kepta žuvis

Kepta žuvis
Ingredientai:
  • Baltos žuvies filė, 500 gramų
  • Avižiniai dribsniai, 1 stiklinė
  • Miltai, 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaušinis, 1 vienetas
  • Kario prieskoniai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus arba sviestas kepimui
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite miltus, karį, druską ir pipirus, suberkite į vieną lėkštę, į kitą suberkite dribsnius.

  2. Žuvį apsausinkite popieriniu rankšluosčiu, apvoliokite miltuose, plaktame kiaušinyje ir dribsniuose.

  3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, įdėkite mažą gabaliuką sviesto. Sudėkite žuvį, prispauskite prie dugno ir kepkite apie 2 minutes. Apverskite ir apkepkite iš kitos pusės.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Daiva
» Rašyti komentarą