- Baltos žuvies filė, 500 gramų
- Avižiniai dribsniai, 1 stiklinė
- Miltai, 4 valgomieji šaukštai
- Kiaušinis, 1 vienetas
- Kario prieskoniai, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus arba sviestas kepimui
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Sumaišykite miltus, karį, druską ir pipirus, suberkite į vieną lėkštę, į kitą suberkite dribsnius.
Žuvį apsausinkite popieriniu rankšluosčiu, apvoliokite miltuose, plaktame kiaušinyje ir dribsniuose.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, įdėkite mažą gabaliuką sviesto. Sudėkite žuvį, prispauskite prie dugno ir kepkite apie 2 minutes. Apverskite ir apkepkite iš kitos pusės.