Kepta lašiša

Kepta lašiša
Ingredientai:
  • Lašiša, 1 kilogramas
  • Morkos, 2 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Aliejus, 2
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį supjaustykite porcijomis, pabarstykite žuvies prieskoniais, aptepkite aliejumi ir palikite pusvalandžiui marinuotis.

  2. Morkas stambiai sutarkuokite, sudėkite į skardą.

  3. Ant viršaus dėkite pusžiežiais supjaustytus svogūnus ir žuvį, aptepkite viršų majonezu.

  4. Pridenkite folija, kepkite gerai įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

  5. Kiekvieną porciją patiekite su trupučiu morkų ir svogūnų.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Jolanta
» Rašyti komentarą