- Lašiša, 4 gabalėliai, 600 gramų
- Alyvuogių aliejus
- Pomidorai, 3 vienetai
- Svogūnas, 1 vienetas
- Citrinos sultys, 2 valgomieji šaukštai
- Džiovinti raudonėliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
- Pipirai
- Kmynai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Užpilkite žuvį 2 arbatiniais šaukšteliais aliejaus, pabarstykite druska ir pipirais.
Iki vienalytės masės trintuvu sutrinkite pomidorus, svogūnus, sultis, 2 valgomuosius šaukštus aliejaus, kmynus,druską, raudonėlius ir pipirus.
Žuvį aliejuota puse sudėkite ant folijos, užlenkite kraštus ir apipilkite paruošta mase. Sulankstykite ir kepkite orkaitėje apie 25 minutes.
2013-07-28 16:49