Kepta lašiša

Kepta lašiša
Ingredientai:
  • Lašiša, 4 gabalėliai, 600 gramų
  • Alyvuogių aliejus
  • Pomidorai, 3 vienetai
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Citrinos sultys, 2 valgomieji šaukštai
  • Džiovinti raudonėliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
  • Pipirai
  • Kmynai
Gaminimo instrukcija:
  1. Užpilkite žuvį 2 arbatiniais šaukšteliais aliejaus, pabarstykite druska ir pipirais.

  2. Iki vienalytės masės trintuvu sutrinkite pomidorus, svogūnus, sultis, 2 valgomuosius šaukštus aliejaus, kmynus,druską, raudonėlius ir pipirus.

  3. Žuvį aliejuota puse sudėkite ant folijos, užlenkite kraštus ir apipilkite paruošta mase. Sulankstykite ir kepkite orkaitėje apie 25 minutes.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Audronė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Tautvydė
2013-07-28 16:49
Žalia lašiša turi būti?
vida
2013-07-28 12:06
kepsiu