Kepta kalakutiena

Kepta kalakutiena
Ingredientai:
  • Medus, 300 gramų
  • Razinos, 100 gramų
  • Abrikosai, 100 gramų
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Gvazdikėliai, 5 vienetai
  • Druska
  • Baltas vynas, 1 stiklinė
  • Kalakutiena, 700 gramų
  • Lazdynų riešutai, 100 gramų
  • Migdolai, 30 gramų
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Įtrinkite druska mėsą ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 45 min., dažnai palaistydami medumi.

  2. Nuplautus vaisus apvirkite vyne.

  3. Gvazdikėlius sugrūskite, sumaišykite su likusiu medumi, pipirais, cinamonu, vaisiais, pakaitinkite.

  4. Mėsą supjaustykite ir sudėkite į dubenėlį, į vidurį sukrėskite karštą mišinį.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Salomėja
» Rašyti komentarą