Kepta cukinija su saldžios tešlos plutele

Kepta cukinija su saldžios tešlos plutele
Ingredientai:
  • Cukinija, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Grietinė, 150 gramų
  • Miltai, 1.5 stiklinės
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Cukiniją nulupkite ir supjaustykite.

  2. Kiaušinį išplakite su cukrumi, sudėkite grietinę, druską, cinamoną ir miltus.

  3. Išmaišykite tešlą ir, pamirkę joje cukiniją, kepkite įkaitintame aliejuje.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Viktorija
» Rašyti komentarą