Kepenų blyneliai

Kepenų blyneliai
Ingredientai:
  • Jaučio kepenys, 1 kilogramas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Miltai, 8 valgomieji šaukštai
  • Žalumynai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kepenis ir nuluptus svogūnus supjaustykite kubeliais, sumalkite mėsmale.

  2. Susmulkinkite žalumynus, sumaišykite su kepenimis.

  3. Įmuškite kiaušinius, sudėkite miltus, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite.

  4. Formuokite blynelius ir apkepkite juos iš abiejų pusių.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Viktorija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
R. V.
2020-10-29 13:44
Super blyneliai
janina
2017-03-16 18:41
labai skanu,sultingi. šalti irgi patiko

Rimante
2016-11-09 22:00
Labai skanu
as
2013-06-22 19:11
skanu labai