Kepeniniai „keksiukai“

Kepeniniai „keksiukai“
Ingredientai:
  • Vištų kepenėlės, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Miltai, 6 valgomieji šaukštai
  • Didelė morka, 1 vienetas
  • Didelis svogūnas, 1 vienetas
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Imbieras, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirai
  • Druska
  • Kmynai
  • Raudonėliai
  • Citrininiai pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumalkite mėsmale kepenėles, svogūną ir morką.

  2. Išplakite 2 kiaušinius, įmaišykite į kepeninę masę, suberkite miltus, druską, prieskonius, supilkite česnako sultis, išmaišykite.

  3. Sudėkite į keksiukų formeles ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie valandą.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Jadvyga
» Rašyti komentarą
» Komentarai
jooo
2014-09-04 23:29
valanda kepti kepeneliu keksiuka mazuose indeliuose -turetu but angliukas ir jokios cia gelezies
zyta
2014-09-04 23:27
čia receptukas kepeneliu keksiuko ,ne pasteto ,tai nemaisykit
danute
2014-09-04 18:42
as darau taiponines gabaliuka supjausstau pirsto storio gabaliukais pakepinu ,isimu sonine o i ribalus sudedu storom riekutem supjaustytu pora dideliu svogunu ir pakepinu,dedu i puoda,supilu ir riebalus,dedu 2-3 morkas,kepenis ,uzpilu vandeniu kad apsemtu ,dedu prieskoniu,druskos ir verdu kol vanduo nuverda.tada atvesinu,sumalu du kartus,ipilu to skyscio kur vire,gerai sumaisau saukstu,nes turi buti skystokos.deti i dezutes ir i saldytuva.gerai sukieteja,galima tepti ant duonytes ir skanaus
Rita
2014-01-24 09:53
manau morka tai tik virta (zalios juk nelabai sumalsi,tik sutarkuosi) ,o is patirties sakau,kad svogunas turetu buti svieste pakepintas ir sumaltas. Bent jau kiek teko gaminti namini kepeneliu pasteta,tai tik keptus svogunus malu.
Laima
2014-01-23 22:28
Manau, kad nieko nereikia virti, nes kepsime visa valanda, viskas iskeps