Keksiukai su riešutais ir baltuoju šokoladu

Keksiukai su riešutais ir baltuoju šokoladu
Ingredientai:
  • Varškė, 200 gramų
  • Miltai, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Margarinas arba sviestas, 100 gramų
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kakava, 2 valgomieji šaukštai
  • Riešutai, 0.5 stiklinės
  • Baltasis šokoladas, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite miltus, cukrų, kakavą ir kepimo miltelius.

  2. Išsukite varškę su kiaušiniais ir tirpintu margarinu arba sviestu.

  3. Sumaišykite abi mases, suberkite riešutus ir smulkintą baltąjį šokoladą.

  4. Kepkite keksiukus 180 laipsnių temperatūroje apie 20-30 minučių.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Paulina
» Rašyti komentarą