- Sviestas, 125 gramai
- Šokoladas, baltasis, 100 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Cukrus, 150 gramų
- Kvietiniai miltai, 190 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Arbata, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Ištirpinti sviestą ir šokoladą.
Išplakti kiaušinius su cukrumi (3 didelius kiaušinius, jei mažesni, tai 4-5).
Į kiaušinius supilti sviestą ir šokoladą.
Įmaišyti miltus, kepimo miltelius ir žiupsnelį druskos.
Tešlą padalinti į du dubenėlius.
Į vieną dalį tešlos įmaišyti žaliąją arbatą.
Tešlą su arbata ir be arbatos supilti į vieną indą ir pamaišyti. Turi matytis sluoksniai skirtingų tešlų, daug maišyti nereikia.
Tešlą supilti į kepimo formą (išteptą aliejumi).
Pašauti i 180-200 laipsnių orkaitę, kepti 50 minučių.
2020-10-31 10:53