- Miltai, 200 gramų
- Cukrus, 200 gramų
- Sviestas, 120 gramų
- Pienas, 100 mililitrų
- Šokoladas, 100 gramų
- Tirpi kava, 2 valgomieji šaukštai
- Kakava, 2 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai arba soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukraus pudra
- Sviestas formai patepti
- Kiaušiniai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Ištirpinkite šiltame piene kavą ir kakavą, atvėsinkite. Smulkiai sutarkuokite šokoladą.
Išsukite minkštą sviestą su cukrumi, maišydami po vieną įmuškite kiaušinius. Supilkite pieną, po truputį įmaišykite persijotus miltus. Suberkite šokoladą ir vėl išmaišykite.
Kepimo formą ištepkite sviestu, kepkite masę vidutinio karštumo orkaitėje 40-50 minučių.
Atvėsinkite ir pabarstykite cukraus pudra.