- Pienas, 200 mililitrų
- Cukrus, 200 gramų
- Želatina, 20 gramų
- Šokoladiniai sausainiai, 350 gramų
- Šalta kava, 200 mililitrų
- Grietinėlė, 500 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Stiklinėje vandens apie valandą mirkykite želatiną.
Pakaitinkite ir maišykite, kol ištirps (užvirinti nereikia). Atvėsinkite.
Grietinėlę išplakite su cukrumi.
Sudėkite į ją želatiną ir gerai išplakite.
Gautą masę padalinkite į dvi lygias dalis.
Į vieną dalį įmaišykite šaltos kavos, o į kitą – pieno.
Kremą su kava supilstykite į desertinius indelius ir padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Ant sustengusio kavos kremo sudėkite šokoladinius sausainius.
Sausainius užpilkite kremu su pienu ir taip pat padėkite 1–2 valandoms, kad sustingtų.
Papuoškite likusiais šokoladiniais sausainiais.