- Malta kava, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 3 valgomieji šaukštai
- Maltas cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Tarkuotas šokoladas, 100 gramų
- Karštas pienas, 300 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Suberkite į kavinuką kavą, tarkuotą šokoladą ir cukrų, užpilkite karštu pienu ir palikite pastovėti 5-7 minutes.
Užkaiskite ir virkite tol, kol cukrus ir šokoladas visiškai ištirps.
Perpilkite kavą į plaktuvą, supilkite giretinėlę ir suberkite cinamoną, plakite, kol susidarys putos. Pabarstykite šokolado drožlėmis.
Patiekti galima tiek karštą, tiek šaltą.
2013-04-12 13:43