- Svogūnai, 2 vienetai
- Agurkai, 2 vienetai
- Petražolės, 1 pundelis
- Virtos šparaginės pupelės, 200 gramų
- Pomidorai, 4 vienetai
- Malti pipirai, 1 žiupsnelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus
- Pomidorų sultys, 2 stiklinės
- Actas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Supjaustykite riekelėmis agurkus ir pomidorus, susmulkinkite svogūnus (dalį jų atidėkite).
Supjaustykite šparagines pupeles.
Atskieskite actu ir aliejumi pomidorų sultis, įberkite cukraus, druskos, pipirų, išmaišykite.
Išdėliokite daržoves lėkštėje, apipilkite paruoštu užpilu, pabarstykite svogūnais, prieskoniais, žalumynais.