Jūros gėrybių salotos

Jūros gėrybių salotos
Ingredientai:
  • Kalmarai, 200 gramų
  • Konservuoti ananasai, 100 gramų
  • Salotos, 1 vienetas
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Krevetės, 200 gramų
  • Virti putpelių kiaušiniai, 8 vienetai
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Suplėšykite į salotinę salotų lapus.

  2. Sudėkite supjaustytas krevetes, kalmarus, ananasų gabalėlius, per pusę perpjautus putpelių kiašinius.

  3. Pabarstykite druska ir pipirais, užpilkite majonezo, gerai išmaišykite ir patiekite.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Birutė
» Rašyti komentarą