- Pomidorų.
- 12 didžiųjų tigrinių krevečių.
- 7 kalmarų žiedų.
- 3 skiltelių česnako.
- Pusės a.š. ghee sviesto.
- Druskos.
- Citrinpipirių.
- Žuvies prieskonių.
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Nulupame odeles nuo pomidorų (aš naudojau mėsinius pomidorus iš kaimo, tai labai lengvai nusilupo, kitu atveju nuplikykite verdančiu vandeniu ir tada nulupkite, saugokite rankas);
Susmulkiname česnakus;
Įkaitiname keptuvę su ghee sviestu ir sudedame susmulkintus česnakus, pakepiname gerą minutę;
Supilame pomidorus ant česnakų ir uždengtoje keptuvėje patroškiname keletą miinučių, kol sutiš pomidorai;
Tada sudedame krevetes ir kalmarus ir viską patroškiname kokias 5min;
Idealiai tinka su ryžiais ar pilno grūdo makaronais.