Jorkšyro pudingas

Jorkšyro pudingas
Ingredientai:
  • Kiaušinis, 1 vienetas
  • Miltai, 100 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
  • Pienas, 200 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinti orkaitę iki 220 laipsnių karščio. Į kepimo skardeles įdėti po gabaliuką sviesto ir įdėti į oraitę kad ištirptų.

  2. Išplakti kiaušinį. Į miltus supilti kiaušinį ir sumaišyti. Po truputį pilant pieną viską išmaišyti.

  3. Po vieną šaukštą gautos masės supilti į karštas kepimo formeles. Kepti orkaitėje kol pagels.

  4. Tinka, kaip garnyars tiek prie mėsos, tiek ir prie daržovių patiekalų, salotų.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Šarūnė
» Rašyti komentarą