Jogurtinis padažas salotoms

Jogurtinis padažas salotoms
@ Shutterstock
Ingredientai:
  • Natūralus jogurtas be priedų, 200 mililitrų
  • Obuolių actas, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Česnako skiltelės, 2 vienetai
  • Natūralus skystas medus, 1 valgomasis šaukštas
  • Truputis šviežių žalumynų
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
  1. Perspauskite arba sutarkuokite česnaką, susmulkinkite žalumynus. Sumaišykite jogurtą, medų ir actą (patogu šakute), sudėkite česnaką, druską, prieskonius ir žalumynus, viską gerai išsukite.

  2. Idealiai tinka daugeliui daržovių salotų, kurioms paprastai naudojate majonezą arba grietinę. Taip ir skaniau, ir sveikiau!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Ligita
» Rašyti komentarą