- Vanduo, 50 mililitrų
- Želatina, 10 gramų
- Jogurtas, 300 gramų
- Pienas, 150 mililitrų
- Sausainiai, 6 vienetai
- Tirštintas pienas, 2 valgomieji šaukštai
- Braškės, 2 vienetai
- Cukrus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Išmirkinkite želatiną šiltame vandenyje. Po 15 minučių ištirpinkite karšto vandens vonelėje ir padėkite atvėsti.
Sumaišykite jogurtą su pienu, cukrumi ir pora pertrintų braškių, po truputį supilkite ištirpintą želatiną, vėl išmaišykite.
Išpilstykite į formeles ir padėkite į šaldytuvą sustingti.
Sausainius sumalkite ir sumaišykite su tirštintu pienu, sudėkite ant sustingusių rožyčių ir išimkite jas iš formelių.