- Jautienos kumpis, 1 kilogramas
- Pomidorai, 4 vienetai
- Paprika, 2 vienetai
- Aitrioji paprika, 1 vienetas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Bulvės, 1 kilogramas
- Sausas baltas vynas, 60 mililitrų
- Lauro lapai, 3 vienetai
- Druska, 4 žiupsneliai
- Bazilikai, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Jautieną susmulkinkite gabaliukais ir išvirkite.
Baigiant virti, mėsą išgriebkite, o sultinį perkoškite.
Į puodą sluoksniais sudėkite supjaustytus pomidorus, mėsytę, susmulkintas paprikas, svogūnus ir bulves.
Užpilkite sultinio tiek, kad jis vos dengtų bulves.
Uždenkite dangtį, ant silpnos ugnies virkite 45–50 minučių.
Įpilkite vyno, įmeskite lauro lapus, įberkite bazilikų.
Dar patroškinkite 5–7 minutes ir patiekite.