Itališkos „Caprese“ salotos

Itališkos „Caprese“ salotos
Ingredientai:
  • Mocarela sūris, 2 pakeliai
  • Dideli pomidorai, 4 vienetai
  • Džiovintas bazilikas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Rukola (gražgarstė), 50 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
  • Balzamiko actas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Nuplaukite rukolą, nusausinkite ir dėkite į lėkštę. Ant viršaus uždėkite pomidorą, pjaustytą riekelėmis, tuomet - mocarelos sūrį, užberkite džiovinto baziliko (galitee naudoti šviežius lapelius). Užpilkite balzamniko acto ir alyvuogių aliejaus, įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Skanaus!

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą