Itališkas prieskonių mišinys salotų užpilui

Itališkas prieskonių mišinys salotų užpilui
@ Shutterstock
Ingredientai:
  • Česnakinė druska, 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnų milteliai, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Džiovinti raudonėliai, 2 valgomieji šaukštai
  • Malti juodieji pipirai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Džiovinti čiobreliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Džiovinti bazilikai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Salierų druska, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Druska, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nedideliame dubenyje sumaišykite visus ingredientus. Laikykite sandariame inde.

  2. Užpilas ruošiamas taip: sumaišykite 1/4 stiklinės acto, 2/3 stiklinės aliejaus, 2 šaukštus vandens ir 2 šaukštus prieskonių mišinio.

  3. Šis prieskonių mišinys gali tapti puikia dovana mėgstantiems gaminti artimiesiems ir draugams.

Porcijų skaičius: 16
Receptą atsiuntė: Ieva
» Rašyti komentarą