- Česnakinė druska, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnų milteliai, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Džiovinti raudonėliai, 2 valgomieji šaukštai
- Malti juodieji pipirai, 1 arbatinis šaukštelis
- Džiovinti čiobreliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Džiovinti bazilikai , 1 arbatinis šaukštelis
- Salierų druska, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Druska, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 16
Nedideliame dubenyje sumaišykite visus ingredientus. Laikykite sandariame inde.
Užpilas ruošiamas taip: sumaišykite 1/4 stiklinės acto, 2/3 stiklinės aliejaus, 2 šaukštus vandens ir 2 šaukštus prieskonių mišinio.
Šis prieskonių mišinys gali tapti puikia dovana mėgstantiems gaminti artimiesiems ir draugams.