Itališkas omletas su Briuselio kopūstais

Itališkas omletas su Briuselio kopūstais
@ Shutterstock
Ingredientai:
  • Briuselio kopūstai, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Svogūnas, 1
  • Žirneliai, 100 gramų
  • Tarkuotas sūris, 150 gramų
  • Aliejaus kepimui
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
  • Pienas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną plonai supjaustykite ir apkepkite aliejuje (apie 3 min.).

  2. Sudėkite kopūstus, pabarstykite druska ir pipirais. Gaminkite pamaišydami 5 min.

  3. Išplakite kiaušinius su pienu, žiupsneliu druskos ir pipirų, suberkite tarkuotą sūrį ir išmaišykite.

  4. Supilkite plakinį ant kopūstų, viršų pabarstykite žirneliais ir kepkite įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 10 min.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą