- Pomidorai, 4 vienetai
- Agurkai, 3 vienetai
- Raudona saldžioji paprika, 1 vienetas
- Svogūnas, 0.25 vieneto
- Česnako skiltelės, 2 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 100 gramų
- Druskos, prieskonių pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Pasiruoškite daržoves, blenderiu pertrinkite aliejų ir prieskonius, po truputį sudėkite supjaustytus agurkus, svogūną, česnaką, papriką, galiausiai - pomidorus (atsižvelkite į kietumą: kiečiausios daržovės turi būti susmulkinamos pirmiausiai, minkščiausios - pabaigoje).
Atvėsinkite šaldytuve ir patiekite su skrebučiais ar keliais šviežių darovių gabalėliais.
Sriuba paruošiama labai greitai, pasigaminti sugebės net visiški naujokai.