Ispaniška pomidorų sriuba (gaspačas)

Ispaniška pomidorų sriuba (gaspačas)
@ Shutterstock
Ingredientai:
  • Pomidorai, 4 vienetai
  • Agurkai, 3 vienetai
  • Raudona saldžioji paprika, 1 vienetas
  • Svogūnas, 0.25 vieneto
  • Česnako skiltelės, 2 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 100 gramų
  • Druskos, prieskonių pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasiruoškite daržoves, blenderiu pertrinkite aliejų ir prieskonius, po truputį sudėkite supjaustytus agurkus, svogūną, česnaką, papriką, galiausiai - pomidorus (atsižvelkite į kietumą: kiečiausios daržovės turi būti susmulkinamos pirmiausiai, minkščiausios - pabaigoje).

  2. Atvėsinkite šaldytuve ir patiekite su skrebučiais ar keliais šviežių darovių gabalėliais.

  3. Sriuba paruošiama labai greitai, pasigaminti sugebės net visiški naujokai.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Ieva
» Rašyti komentarą