- Inkstai, 500 gramų
- Cukinojos arba baklažanai, 200 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Balti grybai arba pievagrybiai, 200 gramų
- Pomidorai, 6 vienetai
- Riebalai, 5 valgomieji šaukštai
- Žalumynai
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Paruoštus inkstus supjaustykite 1 cm storio riekelėmis, pabarstykite druska ir pipirais, apkepkite iš dviejų pusių.
Cukinijas supjaustykite kubeliais, svogūnus - pusžiedžiais.
Apkepkite grybus ir daržoves, pagardinkite druska.
Pomidorus perpjaukite į 4-6 dalis, sudėkitedalį į troškintuvą, ant viršaus - daržoves ir grybus, tada vėl pomidorų, apipilkite riebalais ir troškinkite orkaitėje 25-30 minučių.
Troškintas daržoves sudėkite į lėkštes, ant viršaus sudėkite keptus inkstus, užpilkite riebalų ir pabarstykite žalumynais.