Indiškai paruošta arbata su prieskoniais

Indiškai paruošta arbata su prieskoniais
Ingredientai:
  • Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Gvazdikėliai, 2 vienetai
  • Pienas, 0.5 litro
  • Kardamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Arbata, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Pipirai, 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Suberkite į puodą grūstus pipirus, cinamoną, kardamoną, cukrų, druską (nebūtina) ir arbatą.

  2. Užpilkite pienu ir užvirinkite.

  3. Nukelkite nuo ugnies, palaukite 2 minutes ir nukoškite.

  4. Pastaba: karšta arbata skanesnė už šaltą.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
nbb
2014-04-07 14:15
Net bijau bandyti....