- Cukinija, 1 vienetas
- Džiovinti grybai, 100 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Ryžiai, 200 gramų
- Fermentinis sūris, 100 gramų
- Sultinys
- Džiūvėsėliai, 100 gramų
- Morka, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Cukiniją supjaustykite storomis riekutėmis, išskoblite vidų. Ryžius išvirkite, grybus išmirkinkite, išvirkite, sumalkite ir sumaišykite ryžiais, pakepintu svogūnu ir tarkuotu sūriu.
Prikimškite šio įdaro cukinijos riekutes, pabartykite džiūvėsėliais ir šiek tiek apkepkite keptuvėje.
Apkepintus cukinijos gabalėlius sudėkite į troškintuvą, įpilkite sultinio. Galite įmesti ir kelis daržovių gabaliukus. Troškinkite, kol cukinija suminkštės.