Įdarytos avokadų puselės

Įdarytos avokadų puselės
Ingredientai:
  • Tuno konservų skardinė (apie 200 g)
  • Naminis majonezas, 1 valgomasis šaukštas
  • Susmulkinti svogūnų laiškai, 1 pundelis
  • Gabaliukais supjaustyta raudona paprika, 0.5 vieneto
  • Šlakelis acto
  • Juodųjų pipirų ir česnakinės druskos pagal skonį
  • 2 perpjauti avokadai be kauliuko
Gaminimo instrukcija:
  1. Tuną nusunkite, sumaišykite su majonezu, dalimi svogūno laiškų, paprika ir actu. Pagardinkite druska ir įdarykite avokadų puseles.

  2. Patiekite pabarstę svogųnų laiškais ir juodaisiais pipirais.

  3. Šis skrandžio neapkraunantis, tačiau gana sotus ispaniškas užkandis puikiai dera su skrebučiais.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Gabija
» Rašyti komentarą