- Kiauliena, 800 gramų
- Česnakai, 2 skiltelės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Pomidorai, 3 vienetai
- Bulvės, 600 gramų
- Druska, 1 žiupsnelis
- Morka, 1 vienetas
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Sultinys
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Supjaustykite mėsą gabaliukais ir sumaišykite su smulkintais česnakais bei aliejumi, palikite pasimarinuoti 10-15 minučių.
Svogūną supjaustykite kubeliais, pomidorius perpilkite verdančiu vandeniu ir nulupkite odelę.
Morką sutarkuokite ir sumaišykite su mėsa.
Šiek tiek pakepkite mėsą ir sudėkite ją į puodą kartu su svogūnais bei pomidorais. Įpilkite sultinio, įberkite druskos, troškinkite 50 min. Likus 15 minučių iki virimo pabaigos, sudėkite supjaustytas bulves.
2015-02-03 18:17