Guliašas

Guliašas
Ingredientai:
  • Kiauliena, 800 gramų
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Pomidorai, 3 vienetai
  • Bulvės, 600 gramų
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Morka, 1 vienetas
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Sultinys
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite mėsą gabaliukais ir sumaišykite su smulkintais česnakais bei aliejumi, palikite pasimarinuoti 10-15 minučių.

  2. Svogūną supjaustykite kubeliais, pomidorius perpilkite verdančiu vandeniu ir nulupkite odelę.

  3. Morką sutarkuokite ir sumaišykite su mėsa.

  4. Šiek tiek pakepkite mėsą ir sudėkite ją į puodą kartu su svogūnais bei pomidorais. Įpilkite sultinio, įberkite druskos, troškinkite 50 min. Likus 15 minučių iki virimo pabaigos, sudėkite supjaustytas bulves.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Rugilė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
jurga
2015-02-03 18:17
As apkepinu mesa pries troskinant, bet seip skanu
edita
2012-09-04 15:24
iki vengrisko guliaso dar tolokai..visiskai netaip daromas..
Algimantas
2012-07-24 15:19
prie dzukinukes karstas uzkandis,jega...
rasa
2012-07-22 16:16
skanu,bet as pirmiausia pakepinu mesyte,o tik poto troskinu.
danute
2012-06-24 13:57
jei dadedi paprikos,dar skaniau