Grybų salotos

Grybų salotos
Ingredientai:
  • Voveraitės, 500 gramų
  • Obuoliai, 3 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Sultinys, 0.5 stiklinės
  • Druska
  • Krapai
  • Grietinė, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasūdytame vandenyje išvirkite grybus, tada juos nusunkite, supjaustykite ir apkepkite, tada šiek tiek apkepkite supjaustytus obuolius.

  2. Į keptuvę įberkite miltų, įpilkite sultinio, pasūdykite ir kaitinkite, kol sutirštės.

  3. Sudėkite grybus, grietinę ir viską užvirinkite.

  4. Pabarstykite žalumynais ir patiekite su šviežiais pomidorais.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Veronika
» Rašyti komentarą