Grikių košė

Grikių košė
Ingredientai:
  • Grikiai, 1.5 stiklinės
  • Morkos, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 galva
  • Pievagrybiai, 700 gramų
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Grikius užpilkite vandeniu, kad virš grikių būtų apie 5-6 cm vandens ir virkite apie 20 minučių.

  2. Morkas sutarkuokite, svogūną sukapokite ir pakepinkite aliejuje apie 3 minutes.

  3. Po to sudėkite susmulkintus grybus ir pakepinkite dar apie 4 minutes.

  4. Į keptuvę sudėkite nukoštus grikius ir įberkite prieskonių.

  5. Išmaišykite ir troškinkite 10-15 minučių.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Vilma
» Rašyti komentarą