- Vištienos faršas, 700 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Morkos, 2 vienetai
- Grikiai, 250 gramų
- Obuoliai, 2 vienetai
- Sūris, 120 gramų
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Apkepkite svieste tarkuotas morkas ir supjaustytus svogūnus, atvėsinkite.
Sumaišykite su vištienos faršu ir druska, sudėkite į kepimo formą.
Išvirkite grikius, atvėsinkite, sumaišykite su stambiai tarkuotais obuoliais ir sūriu, sudėkite ant svogūnų su morkomis, lengvai paslėkite.
Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 25 minutes, pabarstykite trupučiu tarkuoto sūrio ir kepkite dar 5 minutes.
2017-12-18 14:07