- Didelis supjaustytas agurkas, 1 vienetas
- Keli perpjauti vyšniniai pomidoriukai
- Virti/konservuoti avinžirniai (nusunkti), 2 stiklinės
- Susmulkintas baltasis svogūnas, 0.5 vieneto
- Alyvuogių aliejus, 0.25 stiklinės
- Raudonojo vyno actas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Šviežiai malti juodieji pipirai
- Trupintas fetos sūris, 0.5 stiklinės
- Šviežios smulkintos kalendros, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Dideliame dubenyje sumaišykite supjaustytą agurką, pomidorus, avinžirnius ir svogūną.
Pasiruoškite užpilą: išplakite aliejų, actą, druską ir pipirus. Užpilkite ant salotų ir išmaišykite.
Patiekite pabarstę trupintu fetos sūriu ir žalumynais.
Ryškios, sočios salotos, kurioms paruošti pakaks 10 minučių.