- Makaronai, 300 gramų
- Anakardžių riešutai, 100 gramų
- Avokadas, 1 vienetas
- Česnakas, 2 skiltelės
- Svogūnų laiškai arba laiškinis česnakas, 1 sauja
- Saulėgrąžų sėklos, 100 gramų
- Rukola (gražgarstė), 1 sauja
- Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Žalieji žirneliai, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Per naktį užmerkite anakardžių riešutus. Išvirkite makaronus pagal nurodytas instrukcijas ant pakuotės. Kol verda makaronai, trintuvėje sutrinkite: anakardžių riešutus, avokadą, česnaką, svogūnų laiškus, saulėgražų sėklas ir žirnelius.
Patiekite naminį pesto padažą ant makaronų ir užberkite druskos, pipirų, pabarstykite gražgarstės lapelių. Skanaus!