- Makaronai, 250 gramų
- Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Šviežiai spaustos citrinos sultys, 2 valgomieji šaukštai
- Raudonasis vyno actas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Česnako skiltelės, 2 vienetai
- Dižono garstyčios, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Kalamata alyvuogės, 1 skardinė
- Agurkas, 1 vienetas
- Paprika, 1 vienetas
- Pomidorai, 200 gramų
- Feta sūris, 1 pakelis
- Raudonasis svogūnas, 1 vienetas
- Raudonėlis, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Išvirkite makaronus pagal nurodytas instrukcijas pakuotėje. Kol verda makaronai, supaustykite papriką, pomidorus, agurką, svogūną. Viską sukrėskite į didelį indą - taip pat dėkite alyvuoges, feta sūrį, virtus makaronus. Užpilkite alyvuogių aliejaus, užberkite druskos ir raudonėlių. Skanaus!