- Didelis ilgavaisis agurkas, 1 vienetas
- Humusas, 0.33 stiklinės
- Trupinta feta, 0.25 stiklinės
- Smulkintos alyvuogės, 0.25 stiklinės
- Smulkiai pjaustyti vyšniniai pomidorai, 0.25 stiklinės
- Citrinos skiltelė, 1 vienetas
- Krapų šakelių papuošimui
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Daržovių skustuku supjaustykite agurką plonomis juostomis, sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų drėgmės perteklių.
Agurkus sudėkite dvigubomis juostelėmis ant pjaustymo lentos. Aptepkite viršų humusu, išdėliokite pomidorus, alyvuoges, fetos sūrį, susukite.
Prieš patiekdami apšlakstykite citrinos sultimis ir papuoškite krapais.