- Šoninės juostelės, 3 vienetai
- Briuselio kopūstai, 500 gramų
- Vištienos sultinys, 100 mililitrų
- Klevų sirupas, 50 mililitrų
- Vyno actas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Malti kajeno pipirai
- Pistacijų papuošimui
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Šoninę apkepkite keptuvėje, kol apskrus, tada išimkite. Į tą pačią keptuvę sudėkite kopūstus, šiek tiek apkepkite, kol gražiai pagels. Supilkite sultinį, uždenkite dangčiu ir gaminkite, kol suminkštės.
Įberkite druskos ir pipirų, supilkite actą ir sirupą, gaminkite pamaišydami dar 5 min.
Sudėkite keptuvės turinį į lėkštę, viršų pabarstykite skrudinta susmulkinta šonine ir pistacijomis. Skanaus!