- Avokadas, 1 vienetas
- Riešutų sviestas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Šaldytas bananas, 2 vienetai
- Šviežias bananas, 0.5 vieneto
- Šaldytos gervuogės, 1 stiklinė
- Migdolų pienas, 0.25 stiklinės
- Kakavos milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Juodas šokoladas, 50 gramų
- Kokoso drožlės pabarstymui, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Sutrinkite trintuvėje: avokadą, šaldytus ir šviežią bananus, šaldytas gervuoges. Įberkite į masę kakavos miltelių, įdėkite riešutų sviesto ir įpilkite migdolų pieno – tuomet vėl gerai išmaišykite.
Patiekite masę į dubenėlius, užbarstę ant viršaus kokosų drožlių, įdėkite dar riešutų sviesto, ir apliekite išlydytu karštu juodu šokoladu.