Gervuogių, riešutų sviesto ir kakavos glotnučio dubenėlis

Gervuogių, riešutų sviesto ir kakavos glotnučio dubenėlis
Ingredientai:
  • Avokadas, 1 vienetas
  • Riešutų sviestas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Šaldytas bananas, 2 vienetai
  • Šviežias bananas, 0.5 vieneto
  • Šaldytos gervuogės, 1 stiklinė
  • Migdolų pienas, 0.25 stiklinės
  • Kakavos milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Juodas šokoladas, 50 gramų
  • Kokoso drožlės pabarstymui, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sutrinkite trintuvėje: avokadą, šaldytus ir šviežią bananus, šaldytas gervuoges. Įberkite į masę kakavos miltelių, įdėkite riešutų sviesto ir įpilkite migdolų pieno – tuomet vėl gerai išmaišykite.

  2. Patiekite masę į dubenėlius, užbarstę ant viršaus kokosų drožlių, įdėkite dar riešutų sviesto, ir apliekite išlydytu karštu juodu šokoladu.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Rimas
» Rašyti komentarą