Garuose virti baklažanai su padažu

Garuose virti baklažanai su padažu
Ingredientai:
  • Baklažanai, 4 vienetai
  • Sojos padažas, 0.25 stiklinės
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Sezamų aliejus, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Čili pipirai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Perpjaukite baklažanus taip, kad jie tilptų į garų puodą. Virkite 15-20 minučių.

  2. Susmulkinkite česnaką, sumaišykite jį su sojų padažu, aliejumi, pipirais, druska ir cukrumi.

  3. Virtus baklažanus supjaustykite gabaliukais ir patiekite su gautu padažu.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Meda
» Rašyti komentarą