- Džiovinti grybai, 100 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Rauginti agurkai, 2 vienetai
- Petražolės
- Silkių filė, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Silkių filė nuplaukite ir apsausinkite, grybus užpilkite vandeniu, kad apsemtų, pagardinkite druska ir virkite 10 minučių.
Išgriebkite, nuvarvinkite ir pakepinkite su svogūnais, pabarstykite pipirais ir gerai išmaišykite.
Silkių filė šiek tiek pamuškit, kiekvieną juostelę storai aptepkite grybų ir svogūnų mase ir susukite į volelius.
Ant kiekvieno uždėkite po storą griežinėlį rauginto agurko ir persmeikite dantų krapštuku arba smeigtuku.