Gardus padažas prie mėsos

Gardus padažas prie mėsos
Ingredientai:
  • Spanguolės, 350 gramų
  • Raudonas vynas, 150 gramų
  • Salieras, 1 vienetas
  • Imbieras
  • Rudasis cukrus, 170 gramų
  • Portveinas, 50 mililitrų
  • Cinamono lazdelė, 1 vienetas
  • Mandarinų sultys, 6 mililitrai
  • Apelsino žievelė, 1 vienetas
  • Apelsinas, 1 vienetas
  • Razinos, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Į gilų puodą sudėkite uogas, cukrų, cinamono lazdelę, imbierą, apelsino žievelę, viską užpilkite portveinu, raudonuoju vynu ir 1 apelsino sultimis. Užvirinkite, sumažinkite temperatūrą ir nuolat maišydami virkite dar pusvalandį.

  2. Išgriebkite pusę spanguolių ir supilkite į atskirą indą. Cinamono lazdelę ir imbierą išimkite, likusį puodo turinį sutrinkite iki vientisos masės.

  3. Galiausiai sudėkite paliktas spanguoles, suberkite razinas ir apelsino žievelę, viską išplakite.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Lauryna
» Rašyti komentarą