Gaivus gėrimas su arbūzais ir mėtine natele

Gaivus gėrimas su arbūzais ir mėtine natele
@ Shutterstock
Ingredientai:
  • Agurkas, 0.5 vieneto
  • Laimas, 0.5 vieneto
  • Truputis šviežių mėtų
  • Arbūzo minkštimas, 200 gramų
  • Uogų papuošimui
  • vandens
Gaminimo instrukcija:
  1. Arbūzą supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į ąsotį, agurką nulupkite, perpjaukite išilgai į dvi dalis ir išskobkite sėklas. Patį agurką supjaustykite kubeliais ir taip pat sudėkite į ąsotį.

  2. Laimą supjaustykite riekutėmis, sudėkite kartu su smulkintomis mėtomis prie kitų ingredientų. Užpilkite vandeniu ir palikite šaldytuve per naktį.

  3. Patiekite papuošę uogomis.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Silvija
» Rašyti komentarą