- Anakardžių riešutai, 1 stiklinė
- Datulės be kauliukų, 1 stiklinė
- Džiovintos figos, 1 stiklinė
- Kanapių sėklos, 2 valgomieji šaukštai
- Linų sėmenys, 2 valgomieji šaukštai
- Kakavos milteliai, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Metalinę kepimo formą išklokite kepimo popieriumi.
Pertrinkite elektriniu trintuvu visus turimus komponentus. Masė bus šiek tiek lipni, bet to reikia, kad batonėliai gerai sukibtų.
Mentele arba rankomis paskleiskite masę ant kepimo popieriaus, paspauskite ir padėkite į šaldytuvą bent 3 valandoms.
Išimkite ir supjaustykite norimo dydžio batonėliais. Batonėlius į ką nors įvyniokite, kad nesuliptų. Laikyti šaldytuve galima 2-3 savaites.